malleus logo
KUTAK ZA KORISNIKE
Prijava | Registracija | Zašto se registrirati?
| Podrška

Razvoj aplikacijaPredstavljamo zanimljivije projekte ili njihove segmente u smislu korištenja informatičke tehnologije ili rješavanja poslovnog problema. Obuhvaćene su kompetencije i projekti iz angažmana prije pokretanja MALLEUSa, za većinu je zadržano održavanje i daljnji razvoj po outsourcing modelu.  Neki stariji sustavi više nisu u upotrebi ili su zamijenjeni novijim inačicama, no lijepo se podsjetiti uređivanja tekstualnih datoteka u vi editoru i 4GL programiranja na Linuxu.
lakiCRM
 
lakiCRM
 
Razvoj aplikacija
 
Galerija web projekata
Tražite programsku podršku Vašem poslovanju? Pošaljite nam upit, naše gotove platforme omogućuju nam brže vrijeme izrade uz niže troškove.

Importer - napredno uparivanje podataka


Još je uvijek čest slučaj da tvrtka ima razne evidencije dislocirano, u različitim formatima i s duplim podacima, što predstavlja veliki problem u pristupu informacijama. Objedivanje takvih podataka dug je i mukotrpan posao kada ne postoje jedinstveni identifikator i jedinstvena poveznica između zapisa u pojedinim bazama.

Importer koristi napredni algoritam za uspoređivanje podataka na temelju kojeg pronalazi kandidate i duple zapise. Posao koji bi trajao tjednima ili mjesecima skraćuje se na jedan do nekoliko dana, ovisno o količini podataka.


© MALLEUS d.o.o. 2006-2018
Powered by lakiCMS

Valid XHTML 1.0 Transitional
Facebook